Kiitos kiinnostuksestasi tuotteitamme kohtaan. Meillä on ilo palvella sinua!

Drama on suomalainen mallisto, jonka suunnittelija on Ulla Ourila. Mallisto tuotetaan Suomessa ja Virossa. Drama on yksilöllisiä asuja – pieniä sarjoja. Yksityiskohtia tehdään myös käsityönä. Materiaaleiksi valitsemme laadukkaita luonnonkuituja: silkkiä, villaa, viskoosia ja niiden sekoitteita. Suunnittelun inspiraatio lähtee aikakausista, jolloin pukeutuminen oli arvossaan.  Asuissa korostuu naisellisuus, ylellisyys ja eleganssi. Tuotteet ovat klassisia, muotoilu ajatonta. Esteettisyyden lisäksi tuote on siten myös eettinen ja edustaa kestävää kehitystä. Kauniin ja laadukkaan vaatteen valitset kaapistasi yhä vuosienkin jälkeen. Muodin tiheä sykli ei näy tuotteissamme, päinvastoin.  Otamme myös valikoimiin uudelleen suosikkimalleja vuosienkin jälkeen. Tunne ohjaa suunnittelua enemmän kuin muodin sanelemat muodot tai värit.

Autamme sinua mielellään tilauksiin ja tiedusteluihin liittyvissä asioissa.

Käsittelemme jokaisen tilauksen tarkasti ja saatamme soittaa ja ehdottaa toista kokoa tarpeen vaatiessa. Meidät tavoitat parhaiten sähköpostilla ulla@dramagallery.fi

Mikäli et ole tyytyväinen palveluumme / tuotteeseemme, kerrothan siitä heti meille.

Drama Pop Upeissa myymme verkkokakauppaa runsaammiin tuotteitamme. Tervetuloa sovittamaan ja löytämään jotain erilaista!

Seuraa meitä facebook.com/dramagallery sekä instagramissa @dramagallery. Liity uutiskirjeen tilaajaksi verkkokaupan etusivulta saadaksesi uusimmat tiedot Pop Upeista ja uusista tapahtumista.

Ota yhteyttä