YRITYKSESTÄ

Drama on suomalainen juhlamallisto, jonka suunnittelija Ulla Ourila lanseerasi vuonna 2010. Mallisto tuotetaan pientuotantona Suomessa ja Virossa. Kaikki malliston neuleet valmistetaan Tuusulassa. Mekot, hameet, topit ja iltapuvut valmistetaan Tallinnassa. Tunnemme tekijämme, pienessä tiimissä mietimme parhaat tekniset ratkaisut tuotteisiin. Tuotteet ovat käsityötä, joissa näkyy laatu ja viimeistely.

Materiaalit

Suunnittelun lähtökohtana on kaikessa laadukkuus. Materiaaleiksi valitsemme pääasiassa hajoavia, luontoystävällisiä kankaita. Silkki, villa, pellava, viskoosi sekä näiden sekoitteet taipuvat myös kauniisti ompelussa ja viimeistelyssä, lisäksi ne ovat iholla miellyttäviä ja hengittäviä.

Inspiraatio Draman takana

Hyvällä työllä, laadukkailla materiaaleilla pyrimme pidentämään tuotteen elinkaarta. Drama-tuote on klassinen ja elegantti. Rakkaus vintageen näkyy tuotteiden muotoilussa.

Inspiraatio suunnitteluun lähtee useasti vanhasta elokuvasta, kauniista korusta, vanhasta käsityöstä tai vintiltä löytyneestä tädin 50-luvun leningistä. Kankaat sinänsä myös inspiroivat: upeat silkkisifongit ovat kauniita kesäisessä juhlassa.

Anna tuulten heiluttaa helmoja!

Kuvassa Drama gallery -liike, joka toimi Jyväskylässä vuosina 2010-2015.
Kuvassa Drama gallery -liike, joka toimi Jyväskylässä vuosina 2010-2015.

Inspiraatio

Suunnittelun inspiraationa 20-, 30-, 40- ja 50-lukujen eleganssi.

Tuotanto

Valmistus pienissä tehtaissa Suomessa ja Virossa.
Tunnemme tekijämme nimeltä.

Toiminta

Drama on lanseerattu vuonna 2010.
Drama gallery -liike toimi Jyväskylässä välillä 2010–2015.